söndag 19 juni 2011

Välkommen till vår nya sida

Efter fyra år tyckte vi att det var på tiden att uppdatera vår hemsida till en ny, snyggare och mer funktionell design.

Att surfa runt på vår nya hemsida är mycket enkelt och består helt enkelt av tre olika delar att hålla reda.

1. Nyhetsflödet. Det är den breda spalten till vänster. Här hittar ni senaste nytt om föreningen och våra aktiviteter, till exempel information om när våra kurser börjar eller när nästa klubbdans inträffar. I anslutning till varje inlägg kan ni passa på att lämna en kommentar eller två.

2. Informationsraden. Den ligger precis under sidhuvudet. Där hittar ni mer allmän information om föreningen, squaredansens historia, kontaktinformation och viktigast av allt ett kalendarium där alla våra aktiviteter, möten och träffar kommer att synas. Komplett med information om hur, var och när allt inträffar tillsammans med en karta så att ni hittar rätt.

3. Högerspalten. Det är den lite smalare spalten längst ut på högersidan. Här kan ni klicka på de olika etiketterna och få fram alla inlägg som handlar om precis det ämne ni letar efter, till exempel sommardanser eller Vernal Equinox Dance. I högerspalten hittar ni dessutom länkar till andra squaredansföreningar och en lista över vem som sitter i vår styrelse.

Hoppas ni tycker om vår nya hemsida!

Med vänlig hälsning
Ring Lake Square Dancers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar